باور 1 رژیم‌های غذایی کم چربی یا بدون چربی برایتان خوب است. واقعیت مردم تصور می‌کنند که برای کم کردن وزن باید یک رژیم غذایی کم چربی داشته باشند، اما با این وجود هنوز هم باید سومین منبع غذایی شما برای کالری‌های مصرفیتان چربی‌ها باشد.
بدن برای تولید انرژی، بازسازی بافت‌ها و انتقال ویتامین‌های A، D، E، و K در سراسر بدن، به چربی نیاز دارد.
مقدار چربی مورد نیاز برای خانمها در روز 70 گرم می‌باشد (برای آقایون 95 گرم) که مینیمم آن 30 گرم است (برای آقایون 40 گرم) . نیازی نیست که یک رژیم بدون چربی را پیش بگیرید. خودداری از مصرف چربی‌های اشباع و مصرف چربی‌های غیراشباع مثل روغن زیتون و آووکادو (avocado) ، برای شما مفید خواهد بود.
باور 2 رژیم‌های غذایی کم کالری یا غذا نخوردن به کاهش وزن کمک می‌کند.
واقعیت شاید این در کوتاه مدت صادق باشد اما با گذشت زمان متوقف می‌شود.
رژیم غذایی کاهش وزن در زمانی طولانی، چربی‌های بدن را از بین می‌برد.
در حالی که رژیم‌های غذایی کم کالری یا روزه گرفتن نه تنها چربی‌ها بلکه عضلات و بافت‌های بدن را نیز تخریب می‌کند.
از دست رفتن عضلات باعث پایین آوردن متابولیسم بدن می‌شود - مقدار کالری که روزانه بدنتان به آن نیاز دارد.
این یعنی بدن شما در مقایسه با قبل به کالری‌های کمتری نیاز دارد و با متوقف کردن رژیم، وزنتان بالا خواهد رفت. به همین خاطر است که در هر برنامه کاهش وزنی، ورزش برای عضله سازی و حفظ متابولیسم بدن توصیه می‌شود.
غذا نخوردن همچنین باعث ایجاد ضعف و گیجی در شما می‌شود، به همین خاطر بهتر است در دراز مدت وزنتان را پایین بیاورید. باور 3 غذاهایی که آخر شب خورده شود، بیشتر چاق کننده هستند.
واقعیت در خیلی از رژیم‌های غذایی ورزشی گفته می‌شود که از یک ساعتی از شب به بعد دیگر چیزی نخورید. می‌گویند در این زمانها چون بدن فعالیتی برای سوزاندن چربی ندارد، چربی بیشتری ذخیره می‌کند.
اما تحقیقی که در مرکز تغذیه دانشگاه کمبریج انجام گرفت، خلاف آن را ثابت می‌کند.
دراین تحقیق، شرکت کننده‌ها را در دستگاه‌های کالری متر قرار دادند که مقدار کالری‌های سوخته شده و مقدار کالری‌های ذخیره شده را اندازه گیری می‌کند.
در یک دوره آزمایشی، یک وعده ناهار حجیم و یک وعده شام سبک به آنها داده شد، و در دوره دوم آزمایش، یک وعده ناهار سبک و یک وعده شام حجیم به آنها داده شد.
نتایج تحقیق نشان داد که وعده حجیمی که قبل از خواب به آنها داده شده بود، به هیچ عنوان باعث نشده بود که بدن چربی بیشتری ذخیره کند.
زمانی که غذا می‌خورید اهمیت زیادی ندارد، مقدار کلی کالری‌هایی که در 24 ساعت مصرف می‌کنید مهم است. این واقعیت دارد که افرادی که برخی وعده‌های غذایی را در طول روز نادیده می‌گیرند، و در شب مقدار خیلی زیادی غذا مصرف می‌کنند، نسبت به کسانی که کالری‌های مصرفیشان را در طول روز پراکنده مصرف می‌کنند، چاقتر هستند.
این ممکن است به این خاطر باشد که منظم غذا خوردن به ما کمک می‌کند اشتها و مقدار غذای مصرفیمان را کنترل کنیم.
باور 4 کند بودن متابولیسم، از کاهش وزن جلوگیری می‌کند.
واقعیت این عقیده بین رژیم گیرنده‌هایی که با کاهش وزن سر و کار دارند بسیار متداول است. تحقیقات نشان داده است که متابولیسم در حال استراحت - مقدار کالری که توسط بدن در زمان استراحت مصرف می‌شود - با چاق شدن افراد افزایش می‌یابد. به عبارت دیگر، هرچه چاقتر باشید، بدن شما برای دنبال کردن عملکردهای خود به کالری بیشتری نیاز دارد و متابولیسمتان هم بالاتر خواهد بود.
افزایش وزن زمانی اتفاق می‌افتد که تعداد کالری‌هایی که مصرف می‌کنید بیشتر از مقداری که می‌سوزانید باشد.
متاسفانه مردم این روزها بیشتر به کارهای نشستنی اشتغال دارند و این باعث می‌شود مقدار کمتری کالری بسوزانند.
باور 5 غذاهای چاق کننده برابر است با بالا رفتن سریع وزن. واقعیت باور کنید یا نه، افزایش وزن حقیقی، روندی بسیار کند است. شما باید 3500 کالری بیشتر مصرف کنید تا نیم کیلو وزنتان بالا برود.
اگر بعد از خوردن یک غذا ترازو به شما می‌گوید که چند کیلو وزنتان بالا رفته است، می‌تواند به خاطر آب بدنتان باشد.
خیلی از افراد احساس گناه می‌کنند و فکر می‌کنند اگر غذاهایی با چربی یا شیرینی زیاد بخورند، رژیمشان را شکسته‌اند.
اما چطور ممکن است که یک شکلات 50 گرمی وزن شما را چند کیلو بالا ببرد؟
برای کنترل وزنتان در طولانی مدت، باید مصرف غذاهای پرچربی را با غذاهای سالم و فعالیت بدنی متوازن کنید. باور 6 شیر کم چرب نسبت به شیر پرچرب، کلسیم کمتری دارد.
واقعیت در واقع شیر‌های بی چربی و کم چرب کلسیم بیشتری دارند چون کلسیم در قسمت آبکی شیر است نه در خامه و چربی آن. اگر می‌خواهید وزنتان را پایین بیاورید و چربی را از رژیمتان خارج کنید، شیر کم چرب بهترین انتخاب برای شماست، چون علاوه بر پایین بودن محتوی چربی، هر 200 میلیگرم آن نسبت
به شیر پرچرب 10 میلیگرم کلسیم بیشتری در خود دارد.
حتی اگر در رژیم نباشید، شیر کم چرب راه بسیار خوبی برای سالم کردن شیوه زندگیتان است. شیر و لبنیات پرچرب بیشتر برای بچه‌ها و بزرگسالانی که وزنشان از حد نرمال پایین تر است خوب است. باور 7 خوردن غذاهای کم چرب به کاهش وزن کمک می‌کند.
واقعیت کم چرب یا بدون چربی وماً به معنای کم کالری و بدون کالری نیست. قبل از استفاده محتوی کالری غذاهای مختلف مثل کیک ها، بیسکویت ها، چیپس و پفک، بستنی و این جور تنقلات را نگاه کنید. در اینگونه مواد معمولاً برای افزودن طعم، قند اضافی استفاده می‌شود، از این رو محتوی کالری آنها ممکن است کمی بیشتر یا مشابه محصولات استاندارد باشد.
مواد غذایی که برچسب کم چرب روی آنها خورده شده است، نباید به ازای هر 100 گرم، بیشتر از 3 گرم چربی داشته باشد.
دقت به مقدار اهمیت زیادی دارد.
خیلی‌ها از مواد غذایی کم چرب استفاده می‌کنند اما آن را دوبرابر مصرف می‌کنند.
و چیزهایی مثل پاستیل‌های میوه‌ای ممکن است کم چربی باشد اما قند بسیار زیادی در خود دارد که به چربی تبدیل خواهد شد.
باور 8 کلسترول برای شما مضر است. واقعیت کلسترول ماده‌ای چرب است که عمدتاً توسط کبد ساخته می‌شود.
این ماده می‌تواند برای ما مضر باشد چون رسوب‌هایی می‌سازد که رگ‌های بدن را مسدود می‌سازد. انسداد عروق نیز منجر به بیماری‌های قلبی خواهد شد.
اما همه ما به مقداری کلسترول خون نیاز داریم چون از این ماده برای ساخت سلول‌ها و هورمون‌های حیاتی بدن استفاده می‌شود.
به طور کلی دو نوع کلسترول وجود دارد کلسترول خوب و کلسترول بد و مضر. چربی‌های استانداردی که در گوشت، پنیر، خامه، کره و شیرینی یافت می‌شود کلسترول LDL که همان کلسترول بد و مضر است را بالا می‌برد.
کلسترول‌های خوب نیز، کلسترول بد را از رگ‌های خونی بیرون کرده و به کبد برمی گرداند.
از این رو بهتر تا آنجا که می‌توانید از چربی‌های غیر اشباع مثل روغن‌های سبزیجات و آجیل استفاده کنید. باور 9 گیاهخوارها نمی‌توانند عضله سازی کنند.
واقعیت گیاهخوارها هم می‌توانند با تامین پروتئین مورد نیازشان از منابع گیاهی مثل پنیر، آجیل، و حبوبات، به اندازه گوشتخوران بدنی عضلانی داشته باشند.
شما برای عضله سازی به پروتئین نیاز دارید اما مصرف زیاد پروتئین هم ممکن است در دراز مدت عوارضی در بر داشته باشد.
بدن فقط می‌تواند مقدار محدودی پروتئین را ذخیره کند، ازاین رو پروتئین بیش از حد می‌تواند به کلیه‌ها آسیب برساند.
انجمن سلامتی توصیه می‌کند که 50 درصد از انرژی روزانه باید از کربوهیدرات ها، 35 درصد آن از چربی‌ها و فقط 15 درصد آن از پروتئین‌ها تامین شود.
باور 10 وقتی سیگار را ترک کنید، چاق می‌شوید. واقعیت بعضی افراد وقتی سیگار را کنار می‌گذارند چاق می‌شوند، بعضی وزنشان پایین می‌آید و بعضی هیچ تفاوتی نمی‌کنند.
با اینکه نیکوتین متابولیسم را بالا میبرد، تاثیر آن خیلی کم است. بهتر است یک فرد چاق سالم باشید تااینکه از ترس اینکه وزنتان بالا رود، به ترک سیگار اقدام نکنید. خیلی از افراد به خاطر روی آوردن به غذا بعد از ترک سیگار چاق می‌شوند.
در رژیم غذایی ترک سیگار جویدن آدامس بدون قند یا خوردن سبزیجات به عنوان تنقلات در طول روز به جای بیسکویت وبستنی، ایده خیلی خوبی برای ترک سیگار است.تغذیه ورزشی

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : چربی ,غذایی ,باور ,کالری ,واقعیت ,مصرف ,رژیم‌های غذایی ,وزنتان بالا ,نیاز دارد ,رژیم غذایی ,می‌کند واقعیت ,چربی بیشتری ذخیره
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ویلا شمال پوشاک مهسا مرغک، آموزش نگهداری و پرورش بوقلمون،کبک،بلدرچین ،دامپروری و طیور انواع دیگ بخار کـــــــــل کـــــــــــــلــــــــــــــو هــــــــــــــــــــــــــــــا✌ کاریابی بین المللی کارپیرا-نمایندگی استان آ.غربی HAME CHI تلاوت های مــــــــــاندگار TEHRAN-ISFAHAN شهدا گنج های ماندگار